20 Brætspil Til Det Gode Selskab - Se Forslagene Her

Der går rygter om, at brætspil stammer helt tilbage fra 3.000 år f.v.t. Her på Korkproppen, synes vi dog stadig at brætspil holder, og det kan være et godt alternativ til at sætte gang i både store og små fester.

Hvad er et brætspil? Et brætspil er et spil, hvor en eller flere personer dyster, men det behøver nødvendigvis ikke være et bræt, som er lavet af træ. Nu til dags, kan brætspil være lavet af alt muligt såsom plast, papir, pap, træ eller hvad man nu ellers kan finde på. Det vigtigste er, at det sætter gang i festen.

Der er mange forskellige former for brætspil, og det er meget forskelligt, hvilke regler der er, og hvor mange deltagere, som kan være med i hvert spil. Derfor er det lidt af en kunst at vælge det brætspil, som passer lige netop til din fest.

Der er især to ting, som jeg godt kan lide ved brætspil. Den ene er, at de kan være rigtig sjove når man drikker alkohol. Den anden er, at de kan være rigtig sjove, når man ikke drikker alkohol.

Det er som om, at brætspil igen er ved at blive mere populære, og man ser flere og flere brætspilcaféer dukke op rundt i det danske land. Det kan blandt andet være fordi, at folk er ved at være trætte af, at alle sidder med deres mobiltelefoner hele tiden, og der bliver som regel socialiseret lidt mere over et brætspil.

Se de 20 gode brætspil her:

Det øverste spil på vores liste, kan have alt fra 3-16 deltagere som spiller. Selv om det hedder det dårlige selskab, er det beregnet til, at dit selskab skal blive bedre.

Mange af de andre spil kan dog også bruges, og jeg fatter ikke, at jeg i en alder af snart 30 år først lige har lært at spille Partners. Det er jo en genialt spil. Her får du i hvert fald en liste, hvor der er 20 gode brætspil på. Altså, hvis man ser Ludo som et godt brætspil.

#Det dårlige selskab

#Partners

#Risk

#Settlers

#Backgammon

#Skak

#Bezzerwizzer

#Sequence

#Ludo

#Hint

#Trivial Pursuit

#Rummikub

#Ego

#Ternet Ninja

#Cards Against Humanity

#Ordet fanger

#Send aben videre

#Matador

#Quizzone Stories

#Right or Wrong

Jeg håber, at du fik lidt ny inspiration til, hvilke brætspil du kan tilbyde dit selskab.

Tak til Danish Skin Care

Der skal lyde et stort tak til Danish Skin Care, som via deres støtte har gjort denne artikel muligt. Hvis man gerne vil se lidt ekstra godt ud i det gode selskab, kan man med fordel gå ind og læse nogle af alle deres gode råd til, hvordan du får bugt med bumser og uren hud.

Image: Pixabay
Relaterede indlæg