Hvad Skal Man Servere Til Tapas? Få Inspiration Her
Er der mon mad nok? Du kan hurtigt blive usikker, om der er mad nok, når du skal servere tapas, for alle de små retter ser bare ikke ud af særligt meget.
De fleste af os har dog oplevet, at der er mad nok til to dage, når der har været tapas på bordet. Undgå madspild og få her en guide til, hvad du skal servere til tapas.
Tapas - Her er din checkliste
Der er nogle ting, som du bare ikke kommer udenom, når der skal tapas på bordet. Men der er også en lang række ting, som enten kan være supplerende eller helt undlades, hvis man ikke ønsker det. Her får du to lister - en over ting, som du skal have med til tapas og en med ting, som du kan supplere med. Vi begynder med de ting, som du bør have med, når du serverer tapas:
- Chorizo (og andre former for spegepølse)
- Seranoskinke
- Pesto
- Brød (baguette af en art)
- Oliven
- Soltørrede cherrytomater
- Røget oksekød
- Goudaost
- Aioli
Når du har disse ting på plads, har du et solidt fundament for din tapas. Du kan derudover supplere den med følgende:
- Mozzarellaost
- Gorgonzolaost
- Brieost
- Andre varianter af pesto
- Andre former for spegepølse - for eksempel græsk
- Hvidløgspaté
- Bruchetta
- Tzatziki
- Humus
- Andre former for oste
- Peberfrugter
- Grissini
- Andre former for kødpålæg
- Vindruer
- Champignon
- Laksemousse
- Tunmousse
Mulighederne er faktisk mange. Her gælder det om at finde tilbehør, der ikke fremstår for voldsomt, samtidig med at det kan spises i mindre mængder. En ekstra bonus er, hvis disse ting også kan sættes sammen med de andre ting, så man kan nyde flere af dem sammen.
Tak for støtten
Vi takker avXperten for støtten her til indlægget. Find alt lige fra smarte bluetooth hovedtelefoner til lamineringsmaskiner, keyboards, kabler og meget andet på avXpertens store webshop.