Hvordan Drikker Man Vodka? Få De Bedste Forslag

Vodka - skal den være blandet op, eller skal du bare have den lige på og hårdt?

Den russiske drikke er populær som aldrig før, men hvordan drikker man vodka? Få de bedste forslag til hvordan du kan drikke din vodka herunder, hvor vi disker op med flere stærke forslag.

Sådan drikker du vodka

Du kan drikke vodka som både shots eller blandet sammen med andre drikkevarer i drinks. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, da vodka kan være meget smagsløs og dermed kan blandes sammen med mange forskellige ting. 

Du kan derfor drikke vodka på følgende måder:

  • Shot
  • Drink
  • Kold
  • Varm

Hvis du køber en premium vodka i stil med Grey Goose, Crystal Head eller Belvedere, får du en vodka, der er så godt filtreret, at den nærmest ikke har den der sprittede smag, som du kender det, når du køber flasker til tre for 140 kr. i grænsebutikkerne.

Det gør, at du kan nyde din vodka som en long drink - enten ren med en citron- eller limeskive, eller sammen med en form for danskvand.

Du kan også vælge at køre den knap så lækre stil og drikke din vodka rent, når den har stuetemperatur. I Rusland vil du ofte se, at de bedste vodkaer i barerne og på restauranterne er gemt væk i frysere, så de er meget kolde, når de drikkes, mens de billige står fremme på hylderne og bruges i drinks, hvor smagen overdøves af de ting, som du blander i din drink.

Vodka har ofte en alkoholprocent på 37,5% eller derover, så der er tale om en stærk spiritus. Du kan drikke den som shot, men tænk her i retning af snaps, når du drikker vodka. Her drikker du nemlig også oftest snapsen kold og i små mængder.

Tak til akasser.dk

Vi takker til sidst akasser.dk for deres støtte til dette indlæg. Hvis du mangler en akasse men er i tvivl om hvad de forskellige akasser kan tilbyde dig, så kan du læse meget mere information på akasser.dk og blive guidet.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg