3 lækre drinks til sommeren, og hvordan du laver dem
Billede: Markus Spiske

3 lækre drinks til sommeren, og hvordan du laver dem

Om ganske få uger træder vi ind den danske sommer 2019. Forårsvejret har allerede gjort os forvent med varme solskinsdage, og vi er mange, som sidder klar til at finde solcremen og sommerhatten frem. Vi vil ligge og dase i solen, mens vi får noget at drikke - noget kølende, lækkert og forfriskende som de her 3 drinks:

#1 Martini Fiero & tonic

Drinken Aperol Spritz, som i øvrigt også kan anbefales, har i lang tid været den foretrukne sommerdrink på cafeer og barer rundt omkring i Danmark, men nu tager Martini kampen op.

Martini Fiero & Tonic kan nemlig nemt blive din nye sommerfavorit. Her får du den supernemme og meget lækre opskrift lige her:

Opskrift på Martini Fiero & Tonic (1 drink):

Ingredienser

  • 50 % Martini Fiero
  • 50 % Tonic water
  • 1 skive appelsin (pynt)
  • Isterninger

Fremgangsmåde:

  • Fyld først et glas helt op med isterninger
  • Bland nu Martini Fiero og Tonic water i glasset. Forholdet (og styrken) er helt op til dig selv.
  • Pynt med en skive appelsin, og så er du ellers klar til at smage. Velbekomme!

#2 Pink grape & tequila

Sådan har du nok næppe smagt tequila før. Her får du opskriften på en forfriskende drink med pink grape og tequila. Du behøver ikke være fan af tequila. Du vil ELSKE den alligevel.

Opskrift på Pink grape & tequila:

Ingredienser

  • 15 cl friskpresset pink grape juice
  • 4 cl gomme (alm. sukkerlage)
  • 3 cl (god) tequila
  • Isterninger
  • Frysetørrede rabarber (pynt)

Fremgangsmåde

  • Alle ingredienserne rystes sammen i en shaker med et par isterninger, hvorefter det hældes på glas med masser af is.
  • Blend nogle frysetørrede rabarber med salt. Du kommer til at stå tilbage med en “krymmel”, der klistres fast på ydersiden af glasset som pynt.

#3 Hibiscus sour

Hibiscus sour er en sursød og sommerlig drink samt den perfekte start på en god middag. Drinken er Ikke for sød, ikke for sur, men præcis lige tilpas.

Opskrift på Hibiscus sour:

Ingredienser

  • 5 cl hibiscus sirup (laves ved at koge tørrede hibiscusblomster med sukker og vand, lade det trække natten over og sigte blomsterne fra)
  • 3 cl æggehvide
  • 3 cl citronsaft
  • 3 cl gomme (alm. sukkerlage)
  • 2 cl vodka
  • Isterninger

Fremgangsmåde

  • Ingredienserne rystes sammen i en shaker, først uden is.
  • Derefter shakes der med et par isterninger, hvorefter drinken hældes på glas med isterninger. Målet er en skummende drink.

Tak til Moodings

Mangler du noget at servere dine lækre sommerdrinks på, så skulle du gå ind og kigge på Moodings, hvor du kan købe et eksklusivt Normann Copenhagen rullebord.

Vi vil gerne takke Moodings for deres hjælp med udarbejdelsen af denne artikel. Vi har sat stor pris på deres støtte og assistance.

Relaterede indlæg