5 Anderledes Aktiviteter Til Polterabend

Til et polterabend kan alt ske. De fleste af os har en forventning om, at det bliver en vild og sjov dag, hvor man får lov til at prøve noget grænseoverskridende, inden de ægteskabelige bånd låser en på hænder og fødder.

Paintball, gokart og gratis kys på gågaden er alle gamle travere, når det kommer til polterabendsaktiviteter. Den vordende brud/brudgom håber derfor måske, at der er blevet planlagt nogle andre aktiviter. Vi giver herunder vores bud på 5 anderledes aktiviteter, som kan være sjove til en polterabend.

#1 Lerdueskydning med laser

Her kan I få lov at skyde efter lerduer med laser. Det er den samme sjove aktivitet som almindelig lerdueskydning, men uden I alle sammen skal rende rundt med ømme lemmer efter geværets voldsomme rekyl.

#2 Dildoparty

Med et dildoparty er der virkelig mulighed for at skabe en uforglemmelig og sjov oplevelse, da det nok er de færreste, som befinder sig til sådan et hver tredje torsdag aften. Det kan både arrangeres for den stille pige, der ikke bryder sig om at være i centrum eller hende, som har masser af erfaring med sexlegetøj, ja sågar også for brudgommen, hvor produkterne dog vil være i en anden kategori.

#3 Stunt

Lær at lave stuntslagsmål af en rigtig stuntman og efterfølgende også en stuntfilm, der ender med at gommen/bruden bliver skudt. Måske kan de forskellige tricks, som I lærer på settet, bruges i en spøg til selve brylluppet?

#4 Stødbånd

I denne aktivitet skal man måske passe på, at legen ikke går for vidt, men hvis den ikke gør, så er stødbånd rigtig sjovt. Forestil jer, at I spiller en fodboldkamp mod hinanden og alle spillere udstyres med et stødbånd om benet. Dommeren kan eventuelt så styre fjernbetjeningerne, der bestemmer, hvem der skal have stød. Der vil være mange grin og mange chok, som I vil tale om i lang tid efter.

#5 Fægtning

Prøv kræfter med fægtning som en aktivitet på polterabenden. Efter en kort, intensiv instruktion og træning skal I fægte en konkurrence. I får alle komplet fægteudstyr på med dragt, maske og kårde.

Image: Pixabay
Relaterede indlæg