5 Ideer Til Kandidaten

Står du og skal til en kandidat eller bachelorfest? Så undrer du dig sikkert over, hvad du skal give den flittige, og nu forhenværende, studerende. En kandidat eller bachelor-fest er nemlig langt fra lige så almindelig som eksempelvis en studenterfest. Derfor kan det være svært at vurdere, hvad man lige skal give. Her er nogle gode forslag til, hvad du kan give din kæreste, ven, søster, bror eller lignende i kandidat- eller bachelor gave.

Blomster

Hvis du ikke har det tætteste bånd til personen, og der måske endda ikke engang holdes en fest, så er det mere end rigeligt at komme med en buket blomster. Blomster gør nemlig enhver glad, men er det en mand, vil en god flaske vin måske blive mere velmodtaget.

Smykker

Smykker gør både mænd og kvinder glade. Selvom der åbenlyst er et større udvalg til kvinder, vil du med sikkerhed også kunne finde nogle gode gaver til den mandlige kandidat, hvis han er til smykker.

Ur til ham eller hende

De fleste sætter pris på et flot ur. Det gode ved et ur er, at det kan holde i mange år, og kan agere minde om den særlige tid, også mange år fremadrettet.

Kontanter

Nogle få heldige og dygtige har formået at lande et job allerede inden de er blevet færdiguddannet, andre må tage sig til takke med at tage en periode på dagpenge. Som de fleste ved, så er dagpenge ikke ligefrem en fest at være på. Derfor vil de fleste sætte pris på en god gammeldags stak kontanter, som kan forsøde den forestående tilværelse på dagpenge.

Ferietilskud

Når man lige er blevet færdiguddannet, så har man lige gennemgået mange år med masser af læsning, eksaminer, stress og tankemylder. Derfor vil de fleste nyslåede kandidater have godt af en tiltrængt ferie. Derfor kan et tilskud eller et gavekort til en ferie være den oplagte gave til de fleste.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg