Sådan Underholder Du Børn Til Festen

Har man haft børn med til en fest, så ved man også, at det kan være noget af en udfordring at holde styr på børnene under festens retter, taler, sange osv. Dette vil vi hos Korkproppen gerne gøre noget ved! Derfor får du her fire gode tips til, hvordan du sørger for god underholdning til børnene under festen.

Lav et kreativt hjørne

En rigtig god måde at holde børnene godt underholdt er ved at lave en form for kreativt hjørne. Dette kan gøres på flere måder. En af de bedste og nemmeste måder er at tage et bord, og simpelthen stopper det op med masser af kreativ underholdning.

Ting som malebøger, diverse aktivitetsbøger, modellervoks, sæbebobler, perleplader, brætspil og lignende, er alt sammen rigtig effektivt i kampen mod at holde kedsomheden væk fra børnenes sind.

Forældrefri-zone

Man kan også gå en lidt mere alternativ og kreativ vej ved at skabe en såkaldt forældrefri-zone. Dette fungerer lidt som det kreative hjørne, dog hvor voksne ikke er tilladt i zonen eller rummet. Og er der noget, børn elsker, er det steder, hvor det er børnene, og ikke de voksne, der bestemmer.

Ved at lave en zone i stedet for et hjørne, får man også masser af nye muligheder. Her kan man eksempelvis fylde zonen med legetøj, udklædninger, bolde osv. Alt i alt sikrer det en masse god underholdning, samtidig med, at man holder børnenes vildskab i et hjørne, hvilket gøre det mere overkommeligt.

Slikbutik

Er du bange for, at de yngre deltagere ikke kommer til at sætte pris på den dessert, du serverer? Og har du ikke lyst til at gå på kompromis? Så kan du med fordel opstille et sjovt og børnevenligt alternativ, der virkelig appellerer til børnene. Nemlig ved at lave en form for slikbutik.

Dette kan faktisk gøre relativt nemt og simpelt. Du tager bare et bord, og opstiller en masse små anretninger af børnevenlige snacks. For eksempel små bægre med chips, små poser med slik, cupcakes osv. Det vigtigste er bare, at det kommer ned i børnehøjde, og børnene får lov til at vælge selv.

Fotoboks

Dette punkt er en aktivitet, der både er sjov for børn og voksne. Punktet dækker over en fotoboks! Men denne fotoboks er ikke sådan en, man finder på banegårde. Det er en sjov en af slagsen! Der skal nemlig være sjove hatte, skøre briller, farverige parykker og lange næser. Det eneste du skal bruge, udover ovenstående, er et stativ, hvor din telefon eller tablet kan stå på.

Tak Til Pro Rengøring
Tak til Pro Rengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Pro Rengøring tilbyder blandt andet erhvervsrengøring i esbjerg

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg