Sådan Holder Man En Fed Strandfest - Se Tjeklisten Her

Så sent som igår havde vi vores første tropenat. Vi er derfor ved at have dejlig varmt badevand på strandene, og sommeren begynder at ligne den vi havde i 2018. Her får du forslag til, hvordan man holder en god strandfest.

Vil du holde en fed strandfest? Vi har lavet en tjekliste til, hvad du skal huske, når du skal samle dit entourage og på stranden. Stranden er nemlig et perfekt sted at feste, men husk nu at tage højde for dine medmennesker. Der er dog rigelig med plads på diverse strande her i Danmark. Se hvad du skal have med her.

Tjekliste til din strandfest

Når du skal arrangere en god dag eller fest på stranden, kan man hurtigt glemme en række vigtige ting. Her er din tjekliste til, hvordan man holder en fed strandfest.

#Invitationer

Stranden kan være et perfekt sted til lange gåture med sig selv eller sin kæreste. Men skal du holde en strandfest, så er det bare med at få sendt nogle invitationer afsted. Der er sikkert en masse, som sidder og sveder på kontoret eller ligger alene hjemme og ville blive utrolig glad for en invitation.

Nyd en god stund med en masse fest-glade mennesker

Så husk at sende invitationer afsted når du skal på stranden. Også til de mennesker, som du måske kun kender perifert. Det kan være, at de kan bidrage med en god stemning, og ellers er de sikkert glade for at blive inviteret.

#Musik

Det er blevet meget nemmere de senere år at have musik med på stranden. Der er lavet en masse små smarte højtalere, som virkelig spiller højt og godt. Husk ikke at genere andre på stranden, men god musik og en god playliste er noget af det mest essentielle ved en god fest.

Så husk din højttaler inden du spontant drager afsted på en strandfest.

#Drinks & Snacks

Her giver det næsten sig selv, at det kan være en fordel at have en god køletaske. Husk drinks og eventuelt lækre snacks. Kolde øl eller nogle flasker rosé er virkelig lækkert at have med på stranden, og det er meget mere lækkert, hvis det er koldt.

Det samme gør sig gældende med snacks, især hvis man har pålæg eller chokolade.

#Strandudstyr

Det der virkelig sætter prikken over i’et på en god strandtur er udstyret. Det er aldrig godt at gå ned på udstyret. Det er selvfølgelig både hvad det praktiske angår, men også i forhold til, hvilke lege og aktiviteter, som man kan lave.

Tjekliste:

  • Håndklæde
  • Badeshorts
  • Dykkerbriller
  • Badebold og spil
  • Badering / Badedyr
  • Kongespil
  • Solcreme
  • Guitar, ukulele eller bongo trommer
  • Klipklapper etc.

Hvis du har disse ting med, når du skal på stranden, kan det ikke gå helt galt. Så mangler du bare at holde en kanon fest. Det sidste er op til dig.

Image:
Relaterede indlæg