4 årsager Til At Nytårsaften Altid Skuffer

Hvert eneste år den 31. januar er der lagt op til den vildeste fest. Det bliver det dog aldrig. Nytårsaften skuffer evigt og altid, og vi giver her 4 bud på hvorfor.

Du er iført dit stiveste puds samt en fjollet nytårshat. I hånden holder du et langstilket champagneglas, hvori en lækker velkomstdrink bobler. Selskabet er godt, og dronningen er som sædvanlig fornuftig at høre på. Alt er godt!

Det tegner til at blive årets fest, men det bliver det formentlig ikke, for nytårsaften har desværre en kedelig tendens til at skuffe. Herunder giver vi vores bud på hvorfor.

1) Du har for høje forventninger

De fester, som vi husker som de sjoveste, er ofte fester, som vi havde meget lave forventninger til. Det er bare lettere at overraske positivt, end det er at indfri urimeligt høje forventninger, og blandt andet derfor har nytårsaften en trist tendens til at skuffe år efter år.

2) Der er for mange mennesker i byen

Nytårsaften er en af Danmarks største festaftener, og derfor er der rigtig mange, som får den samme snarrådige idé, nemlig at tage i byen.

Det resulterer i, at man står som sild i en tønde, og at det er så godt som umuligt at finde et sted at sidde i byen, og det er altså ikke ret fedt.

3) Det hele bliver en smule forudsigeligt

Nytårsaften er meget bundet op på traditioner, og derfor bliver det hele lidt forudsigeligt og kedeligt. 99 ud af 100 mennesker har en rutine, der lyder nogenlunde således nytårsaften:

17:30: Ankomst til festen.
18:00: Man får kransekage og champagne, når dronningen går på skærmen.
18:30: Maden serveres.
24:00: Der serveres igen kransekage og champagne.
00:05: Der fyres krudt af.
00:40: Humøret er højt, og festen topper.
03:00: Det går op for en, at det heller ikke i år bliver årets fedeste fest.

4) Oprydningen

Der findes vel ingen dage, hvor vi kollektivt sviner mere, end nytårsaften. Hvis du har lagt lokaler til festen, kan du være sikker på, at din lejlighed er fyldt med sprut- og madrester samt konfetti og andet lir.

Derudover ligner Danmark i nogle dage efter nytårsaften et bombet lokum. Der står fyrværkeri-rester overalt, og så ligger der væsentligt flere tomme øldåser end resten af året.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg