Hvilke Glas Drikker Man Rom Af?

Rom er blevet mere og mere populært over de seneste år, hvor den sødlige spiritus har vundet stort indpas som en drink man nyder ren.

Et ordentligt romglas gør meget for oplevelsen. Hvilke glas drikker man rom af? Det gør man af et romglas eller et glas med et højt glas med en rund bund.

Derfor skal du vælge et romglas

Hvis du vil have det optimale ud af oplevelsen, når du skal nyde en god rom, så er et ordentligt romglas en rigtig god ide. Romglasset er udformet med en bred og rund bund, samt et højt glas, der gør, at aromaen og smagen kommer til sin rette i glasset.

Glassets top er formet som en lille flaskehals som gør, at smagen i den brede bund for alvor kommer til sit rette.

At glasset har en stor betydning for, hvordan nydelsen af rom bliver, ses ved, at en lang række romdestillerier faktisk producerer særlige romglas til bestemte romproduktioner.

Hvis du vil nyde en rom rent, så er det yderst anbefalelsesværdigt, at du gør det via et ordentligt glas, der bidrager til smagen. 

Romglasset kaldes også for et tulipanglas grundet dets udformning, der gør, at selve glasset får en facon som en tulipan.

Et ordentligt romglas koster som udgangspunkt fra 50-100 kr. stykket. Husk altid at vask dit romglas korrekt af efter brug.

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for have støttet muligheden for at udarbejde, dette du lige læste. Hos avXperten finder du et stort udvalg af Røgalarm varer. Når indhold tilgodeser avXperten, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.

Image: Pixabay
Relaterede indlæg