Nemme Søde Drinks

Sommerens bedste søde drinks.

Denne sommer har jeg stiftet bekendtskab med hele to ting, en helt fantastisk drink som kan drikkes hele året rundt og Corona. Det er helt klart den første al min opmærksomhed vil falde på i denne lille artikel om søde drinks.

Desværre har jeg ikke selv opfundet opskriften, men tyvstjålet den fra Nemlig.com, hvor du også kan købe alle ingredienserne.

Rosemarys Hint

Ingredienser til 1 person:

  2 cl Gin

  3 cl Lillet Rosé

  2 cl Citronsaft

  2cl Sukkersirup

  1 Stilk rosmarin

  1 Skive Grapefrugt

  3cl Tonic

  1 Lille håndfuld isterninger

  Fremgangsmåden er meget enkel:

  Du finder et stort cocktailglas frem eller det glas, som du foretrækker at drikke dine sommerdrinks af. Kommer alle ingredienserne i glasset og rører det hele let rundt.

  Denne drink kan varmt anbefales at du serverer for dine venner og bekendte, da jeg endnu ikke er stødt på nogen, som ikke brød sig om den. Drinken er både sød grundet sukkersiruppen forfriskende da der er citron og grapefrugt i og en lille smule bitter, som kommer fra Lillet Rosé.

  Specielt denne sommer, hvor alle festivaller og andre større fester har været aflyst har den været en god kompagnon både i hverdagen, når jeg fik besøg af en veninde og vi skulle hyggesnakke lidt. Men også til de små sommer terrasse fester der har været i løbet af sommeren og efteråret.

  Her skal vi huske at takke: Perlen Odense, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af ovenstående indhold. Der kan du bestille et stort sortiment fra Pernille Corydon.

  Image: Pixabay, Daria-Yakovleva
  Relaterede indlæg