9 Kjoler, Du Ikke Må Bruge Til Et Bryllup

Står du og skal til et bryllup, men er i tvivl om, hvorvidt det er okay eller ej at tage en bestemt kjole på? Så er du kommet til den helt rette artikel! Vi giver dig nemlig 9 typer kjoler, der er et klart no-go til et bryllup (Medmindre du er bruden, selvfølgelig).

Hvid maxikjole

Det er på ingen måder i orden at tage en lang og hvid kjole på! Det er altså forebeholdt bruden. En god tommelfingerregel er, at ens kjole aldrig må kunne opfattes som en brudekjole.

Både brudeparret og resten af selskabet vil se det som en meget provokerende og ødelæggende handling. Lad bruden have den hvide kjole for sig selv, det er hendes dag.

Gallakjoler

Overvejer du at benytte din gamle gallakjole fra gymnasiet til brylluppet? Lad være. Det er et bryllup, ikke en gallafest. Du vil, påført en gallakjole, drage alt for meget opmærksom til dig selv. Samtidig risikerer du simpelthen at out-shine bruden. Begge dele er et kæmpe no-go.

Gennemsigtige kjoler

Det er ganske vist helt normal praksis, at de rige og berømte, især fra Hollywood, tropper op i kjoler, der er meget afslørende og gennemsigtige. Dette er dog langt fra passende til et bryllup. En af grundene til, at det er upassende er, at det stjæler og tiltrækker alt for meget opmærksomhed.

Herudover er det altså ikke nogen selvfølge, at de resterende gæster har lyst til at se på dit undertøj. Derfor, drop den gennemsigtige kjole.

Sort kjole

Denne mening er mere omdiskuteret end de ovenstående. Det er altså ikke alle, der mener at en sort kjole er upassende til et bryllup. Vores mening er, at en helt sort og plain kjole er alt for begravelses-agtig.

Kan du derimod finde en, hvor der er lidt mere gang i den, samtidig med, at du tilføjer nogle flotte og farverige accessories, så kan det godt være passende.

Meget nedringede kjoler

Når man har en super nedringet kjole på, trækker det helt naturligt en masse opmærksomhed fra de andre gæster. Til alle andre fester er det helt okay at tiltrække al den opmærksom man vil. Men til et bryllup er det vigtigt, at opmærksomheden tilkommer bruden alene.

Hovedbeklædning

Der er visse former for hovedbeklædning, der er et totalt no-go, til et bryllup, heriblandt tiaras. Lad derfor det krone-lignende hovedpynt blive hjemme, når du skal til bryllup. Du er ikke royal, du er ikke en verdensstjerne, og du er ikke hovedpersonen. Derfor, er det et kæmpe no-go.

Tak til iBob.dk
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos iBob kan du blandt andet købe printere.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg