Drukspil: Sådan Er Reglerne Til Pyramide

Pyramide er et af verdens mest populære drukspil, men hvordan er det nu reglerne til dette spil er? Det giver vi vores bud på her!

Pyramide er en sand vinder, fordi det er et hamrende sjovt og simpelt drukspil. Selv fulde tosser og langsomme knallerter kan forstå reglerne. Derfor kan dette både spilles til forfest i Randers samt efterfest i Gyllinge. Herunder får du en gennemgang af spillets regler.

Sådan er reglerne

Til spillet skal du bruge et sæt spillekort. Sortér jokerne fra og bland herefter kortene. Når kortene er godt blandede, deler du fire kort ud til hver spiller. Efterfølgende lægger du et valgfrit antal kort med bagsiden opad på bordet. Disse kort skal forme en pyramide, så det skal mindst være tre stk.

Det er op til dig, hvor stor du ønsker, pyramiden skal være. Kortene i bunden repræsenterer en slurk, mens kortene i næste række repræsenterer to slurke og så fremdeles.

Hver spiller kigger på sine fire kort og forsøger at huske dem. Hvis man glemmer sine kort undervejs, koster det slurke til sidst. Ligeledes bliver man straffet med slurke, nærmere bestemt ti af slagsen, hvis man lader sig friste til at kigge på sine kort i løbet af spillet.

Når pyramiden er lagt, og alle har kigget på deres kort, er I klar til at starte spillet. Start med at vende et af kortene i et af de nederste hjørner.

Når kortet er vendt, må man give slurke ud til en af de andre spillere, hvis man har kortet. Man må faktisk også uddele slurke, hvis man ikke har.

Når man giver slurke ud, skal vedkommende, der bliver tildelt slurkene tage stilling til, hvorvidt han/hun tror på, at vedkommende, der hævder, at han/hun har det pågældende kort, taler sandt eller ej.

Hvis man vælger at stole på, at vedkommende, som hævder, at han/hun har det pågældende kort, taler sandt, skal man drikke x antal slurke, afhængigt af hvilken række kortet ligger i.

Hvis man derimod beskylder personen for at lyve, skal personen vende et af sine kort. Hvis det viser sig, at personen talte sandt, skal man selv drikke det dobbelte antal slurke end ellers. Hvis man derimod tager personen i at lyve, skal han/hun drikke det dobbelte antal slurke.

Hver gang man viser et kort, skal man have et nyt. Når man tildeles et nyt kort, må man kigge på dette én gang, hvorefter det lægges på bordet med bagsiden opad.

Spillet fortsætter, indtil alle kortene, der former pyramiden, er blevet vendt, og folk har uddelt tårer.

Når alle korte er vendt, er der en lille bonusrunde, hvor spillerne skiftevis fortæller, hvilke kort de har. For hvert kort man ikke kan huske, skal man drikke fem straftårer.

Tak til FormulaSwiss

Ovenstående artikel er udarbejdet i samarbejde med FormulaSwiss, der sælger alverdens CBD-produkter. Hos dem finder du både cannabis-olier og -cremer af højeste kvalitet.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg