Fest På Budget - Sådan Holder Du Et Brag Af En Fest For Få Penge

Det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt at holde en fest. I denne artikel giver vi en række tips til, hvordan du kan holde en formidabel fest uden at risikere røde tal på kontoen.

Dem, der tror, at det er dyrt at holde en god fest, kan godt tro om igen. Det vil du stensikkert også være enig i, når du har læst denne artikel.

Hvis du tænker tilbage på dit lange liv, er det garanteret ikke de dyreste fester, som har været de bedste, er det vel? Det er det stensikkert ikke, for man kan sagtens holde en fantastisk fest med få penge på lommen.

I denne artikel kommer vi med en række tips til, hvordan du kan holde en supergod fest uden at få røde tal på kontoen.

1) Du behøver hverken band eller DJ

Til større fester er der næsten altid en diskussion om, hvorvidt man skal vælge DJ eller liveband. Det er altid enten eller, og sådan burde det ikke være. Du kan nemlig sagtens undvære begge dele og få en fantastisk fest alligevel.

Vi mener dog ikke, at du helt skal skrotte musikken til festen. I stedet skal du selv lave nogle gode playlister. Gør du dette, kommer du stensikkert også til at høre den musik, som du kan lide!

2) Køb dit tøj på udsalg

Rigtig mange mener, at de er nødt til at iføre sig nyt tøj, hvis de holder fest. Hvis du også mener det, kan du spare rigtig mange penge ved at købe dit nye tøj på udsalg.

3) Billigt bordpynt

Hvis du holder en fest, hvor der skal være bordpynt, kan du med lidt snilde og kreativitet spare rigtig mange penge på dette område.

Du kan prøve at gå på Ebay og lave søgninger som “party supplies”, “place cards” og “table runners”, så vil du blive præsenteret for et enormt stort udvalg af bordpynt til lave priser. Det er meget billigere at købe den slags over Ebay end i specialforretninger.

Derudover vil du kunne finde en masse bordpynt i naturen. Rigtig mange benytter for eksempel gran til bordpynt, og det kan du finde et utal af steder i Danmark.

4) Hent drikkevarer i Tyskland

Hvis der skal være fri drikkevarer til din fest, så kan du spare rigtig mange penge ved at køre et smut over grænsen og fylde bilen med billige dåseøl og lignende.

Det er selvfølgelig ikke alle danskere, som en tur over grænsen er lige let for. For nordjyderne og københavnerne er der for eksempel rigtig lang vej.

Hvis du bor langt fra grænsen, kan du i stedet nærlæse alle tilbudsaviser i månederne op til festen og så slå til, når du ser de forrygende tilbud.

5) Billige snacks

Når musikken først spiller, og alkholen virker, er folk bedøvende ligeglade med, hvorvidt du serverer discount-snacks eller dyre chips fra KiMs. Det eneste, der tæller i kampens hede, er, at man får noget salt.

Vi anbefaler derfor, at du køber billige snacks. Både Rema og Føtex har en masse gode chips til næsten ingen penge.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg