Her Kan Du Fejre Nytår I KBH

Leder du efter et sted at holde nytårsaften? Det kan blive en smule trivielt og kedeligt altid at holde nytår med de samme gamle hoveder, de samme steder, hvor man spiser den samme menu. Såfremt du har brug for en lidt anderledes oplevelse, så får du her en række gode bud på steder, hvor du kan holde en anderledes og fed nytårsaften.

Sticks’n’Sushi

Hos Sticks’n’Sushi kan du holde nytår på hele tre locations, der hver især byder på hver sin charme. Du kan vælge en smuk og fortryllende udsigt, pulserende byliv, eller en hyggelig og afslappet stemning på vesterbro.

Menuen er formentlig en lidt anden end du er vant til på nytårsaften, og så er det altid lækkert at slippe for oprydning, opvask og madlavning på sådan en festdag.

Köd

Restaurant Köd holder en nytårsfest, man kan forstå, hvor god mad og drikke for alvor er kommet i højsædet. Aftenen starter med bobler og snacks til Dronningens nytårstale, hvorefter der er forberedt en utroligt lækker og lidt mere klassisk nytårsmenu.

Oslobåden

Her er der for alvor tale om en anderledes og spændende måde at fejre nyt på. Kom godt ind i det nye år med havvind, frisk luft og en tur til søs på Oslobåden. Udover selve sejlturen, så får du også en 4-retters gourmet menu, samt champagne, vin og kransekage, naturligvis.

Herefter er der fest til man ikke orker mere på båden, hvorefter man kan afslutte aften ved at traske ned i sin seng, der belejligt nok højest er fem minutters gang væk.

Pluto

Hos Pluto kan du lade dig opvarte på årets side aften i hyggelige og uformelle rammer, imens du nyder en aften med kvalitet. Aftenen starter med noget så lækkert som champagne, cocktails og østers, efterfulgt af 10 serveringer, der er beregnet som delemad.

Restauranten lukker og slukker dog allerede 23.30, hvorfor man skal finde et andet sted til at hoppe ned fra stolen, når klokken passerer midnat.

Mc. Kluuds

Er du mere til flaskeøl, terninger, brunt interiør og røg end østers og champagne? Så kan du fejre nytår på Mc. Kluuds! Her er der ingen fine fornemmelser, smokinger, gallakjoler eller andet gøjl, der ofte følger med en nytårsaften.

I stedet får du en god gammeldags flaskeøl, brændevin, hyggeligt samvær, uformelle snakke og utallige af røverhistorier fra værtshusets stamgæster. Mc.Kluuds holder nytår på ægte vesterbro-maner, hvilket efter vores mening er et fantastisk alternativ til de mange generiske champagne og rib-eye fester.

Tak for støtten
Til denne artikel har været modtaget hjælp og støtte fra liams.dk. Liams.dk har jeg et enormt udvalg af bæreseler, strækvikler, fastvikler, ringslynger, meitais og en masse andet - ja, faktisk alt, du som nybagt forælder har brug for.

Image: Canva
Relaterede indlæg