Hvad Er En Toastmaster?

En Toastmaster er den person en brud og brudgom giver ansvaret for diverse taler og indslag under den store bryllupsfest.

Som toastmaster har man et stort ansvar, og er en form for hovedarrangør til selve festen på brudeparrets store dag.

Toastmasteren letter trykket fra brudeparrets skuldre, så de i god tro kan nyde deres store dag uden at skulle stå for ansvaret under festen.

En toastmasters opgaver

Toastmasteren sikrer en balance i den store bryllupsfest ved at have og styre en bestemt plan for hvordan festen skal fremtræde.

Det er toastmasteren der sørger for at alle i kirken sidder hvor de skal.

Efter vielsen er det vigtigt at toastmasteren er den første til at møde på selve festens afholdningssted.

Her skal han sørge for at diverse velkomstdrinks og snacks er parrate inden gæsterne kommer.

Det er også toastmasterens opgave at give praktiske informationer vedrørende gavebord, toiletforhold, garderobe, opholdsområder osv.

Under selve festen er den vigtigste opgave for toastmasteren at styre hvilke taler og indslag der skal komme hvornår, dette koordinere han med de som holder talerne eller indslagene.

Når alle gæster er på plads, rejser toastmasteren sig som regelt og holder en lille velkomsttale, samt omtaler hvad der er på menuen.

Overordnet set kan man blot sige at toastmasteren er en form for leder på den store dag, som sørger for at alt er som det skal være, uden forsinkelser eller fejl.

Det er hårdt, men også utrolig værdifuldt at være toastmaster, og brudeparret vil uden tvivl sætte pris på dit hårde arbejde.

Tak for støtten

Tak til Zensehome for deres støtte til dette indlæg. Se deres smarte løsning til hjemmebelysning hvor du b.la. Kan får et smart betjeningstryk til din belysning.

Image: canva.com
Relaterede indlæg