Hvad Skal Man Servere Til Julefrokost?
Julefrokosttiden er en fantastisk tid for alle os, der elsker at spise og drikke i rigelige mængder. Selvom det som oftest er det samme, vi får serveret hvert eneste år, både angående mad og drikke, så er det lige lækkert hver gang.
Bevares, man er ikke helt så begejstret over maden til den sidste julefrokost, som man er til den første. Men, det er godt hele vejen igennem, det er der vidst ingen tvivl om. Men hvad er det nu lige, man serverer til en julefrokost?
Hvis det nu er allerførste gang, man skal holde julefrokost, så kan man pludseligt glemme helt og aldeles, hvad man egentlig plejer at servere og spise til en ordentlig og veludstyret julefrokost.
Her er de retter, man serverer til julefrokost:
- Leverpostej med bacon og champignon
- Karry-, marineret- og stegt sild
- Fiskefileter med remoulade
- Julemedister
- Frikadeller
- KoldrøgetLaks med dildressing
- Varmrøget laks
- Flæskesteg
- Tarteletter
- Æg med rejer
- Risalamande
- Hønsesalat
- Brunede kartofler
- Rugbrød
- Franskbrød
- Rejesalat
- Juleskinke med grønlangkål
- Ostebord
Du behøver ikke servere alle retter, når du holder julefrokost. Så længe man sørger for, at der er noget fisk, noget kød, brød og dessert af en art, så er det som regel ganske fint. Dog er det vigtigt, at du har indkøbt rigeligt med drikkevarer, heriblandt snaps, juleøl og vin!