Hvad Skal Man Servere Til Studenterkørsel? De Bedste Tips

Studenterkørslen er en uforglemmelig oplevelse for mange unge, når tre års slid og slæb erstattet af et unikt frirum, hvor man kan fejre, at man er kommet igennem studentertiden og har fået sin studenterhue på. 

For de studerende er studenterkørslen en stor fest, hvor meget går op i druk og fest og farver. For forældrene, ja, der gælder det om at få skabt så god en fest og gode rammer, når de unge kommer forbi. Mange forældre står derfor med det evige spørgsmål om, hvad man skal servere til studenterkørsel. Her får du en række konkrete tips til, hvad du skal servere for de festende unge.

Det skal du servere til studenterkørslen

Fest og druk fylder meget på en studenterkørsel. I stedet for at prøve at bekæmpe det eller forvente andet, så kommer du rigtigt langt, hvis du tager højde for det. Udgangspunktet for, hvad du skal servere til en studenterkørsel skal derfor være, at det skal være nemt og ikke bombastisk, så de unge nemt kan spise, mens de fester.

Buffet, små anretninger, fingermad, sandwicher og andre nemme ting er derfor et kæmpe hit. Husk på at de unge kører fra hus til hus, hvor de får serveret mad hvert sted. Din placering på ruten skal derfor gerne afspejle sig i maden. 

Om der skal det ene eller det andet i en sandwich, skal være op til den enkelte, men mad der kan tages med på vejen - og som kan spises, uden det sætter for stor en stopper for festlighederne, vil være et hit - især hvis det er velsmagende.

Sidst men ikke mindst vil det være en god ide at inddrage husets student i valget af mad. Det kan være, at der er særlige elementer i klassen, der gør, at der stilles særlige krav til maden.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af smarte gadgets, kabler og andet som fx en smart powerbank til opladning på de længere turer.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg