Hvordan Drikker Man Gin? Stærke Forslag Til Drinks Med Gin

Gin er gået hen og er blevet en af de mere populære former for spiritus, hvor ikke mindst drinken Gin Hass har været med til at bringe drikken med enebærsmag ind i folks bevidsthed.

Hvordan du drikker gin, er der mange forslag til. Her får du en række stærke forslag, som måske kan udvide din horrisont.

Gin - Sådan drikker man gin

Oprindeligt blev gin solgt via apoteker som et middel mod nyresmerter, mavesmerter og andre former for smertelige lidelser. Med tiden skulle man dog op og have en stor mængde for at holde smerterne nede, hvilket uden tvivl har ført til andre lidelser.

Den gang blev gin drukket rent. så skal du være rigtig old school, når du drikker gin, så er det altså uden hverken tonic, lemon eller en sødelig mangosirup. Vælger du den metode, så er det anbefalelsesværdigt, at du sørger for, at din gin er kold, samt at du lige "krydrer" den med et par isterninger.

I dag er den klassiske drink med gin uden tvivl en gin og tonic, hvor et par cl gin blandes sammen med noget tonic - og måske et par skiver agurk som pynt og smagsgivende.

Skal man dele drinks med gin op i kategorier, så er der to: drinks med få, men sure tilsatte smagsstoffer, og en kategori med mange sødlige smagsstoffer.

På den sure side finder du drinks som gin og tonic, French 75, Gimlet, Cool, Coler, Cucumber og Tom Collins, mens du på den anden side finder drinks som GIn Hass, Bramble, Singapore Sling og lignende drinks.

Gin kan være en svær spiritus at lave drinks med, da de tilsatte enebær, der er så karismatisk for netop gin, ofte efterlader så markant en smag, at man er nødt til at tage højde for den, når man vælger de ingredienser, som man blander i sin drink.

Tak for støtten

Vi takker til sidst Illums bolighus for støtten til dette indlæg. Find et enormt udvalg af kendte designvarer, heriblandt danske klassikere som Georg Jensen, Royal Copenhagen, Kay Bojesen og mange flere i Illums Bolighus' store udvalg. 

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg