Hvordan Drikker Man Rom? - Ikke Ens Med Whiskey

Dette blogindlæg er meget baseret på holdninger til hvordan rom skal drikkes, da du i virkeligheden kan vælge at drikke ROM 100% som du vil selv, om du vil stå på hænder og drikke det via næsen, eller blandet det med modermælkerstatning og putte det i mikro-ovnen er op til dig selv.

Det er måske blot ikke det vi vil anbefale. Selv om vi godt gad og se det med at stå på hænder.

En god lageret rom, bør drikkes i stuetemperatur. Jeg synes personligt det skal drikkes af et glass man kalder for et "Tumbler Glass" du kender dem, det er også dem der er på billedet her.

Så hvis du f.eks har købt en Havana Club Anejo 7 års, eller en 23 års Solero fra Ron Zacapa, så er det den dejlig nydelse at drikke den fra en tumbler.

Personligt kan jeg godt lide at sidde med glasset og lune det i hånden, det gør i min optik rommen meget blødere og fremhæver det søde i smagen, hvor det på sammetid fjerner lidt af det skrappe.

En rom der står lidt i glasset, eller er lunet lidt i hånden, bliver mere dejlig med tiden.

Som drink, der er faktisk stort set uendelige muligheder som drink. men nogle af de mest populære drinks med rom er

Mojito, altså blandet med Roses Line, Sukker, Limebåde, Mynteblade og danskvand

En Cuba libre (Rom og cola), Cola, Lime både og en god rom

Dernæst kender og elsker du sikkert også en Mai tai og en Cuba libre. - jeg vil ikke anbefale at blande dem hjemefra, med mindre du nærmest er ekspert, så kan det lidt ødelægge den feriestemning du får ved at bestille en Piña Cola i strandbaren på din næste ferie.

Tak fordi du læste med.

Image: Photo by Anastasia Zhenina from Pexels
Relaterede indlæg