Søde Drinks Uden Alkohol

Er du, ligesom jeg, gravid, men stadig gerne vil nyde en god drink, deltage i festerne uden nødvendigvis, at måtte nøjes med en lunken pepsi max eller endnu et glas vand, eller måske bryder du dig bare ikke om virkningen af alkohol, findes der mange gode bud på drinks uden alkohol. 

En af mine favoritter er en bramble - og det gælder altså både den med og uden procenter i. Men med en baby i maven, foretrækker jeg i øjeblikket versionen uden alkohol. Den er lækker, sød og frisk - indbydende at se på og nem at lave! Får du gæster en aften kan du nemt tilføje alkohol til dem der ønsker, og beholde virgin versionen til dig selv. 

Opskriften på den uden procenter har jeg fundet på tendercrate.com og lyder således:

  • 5CL. DANSKVAND
  • 2CL. CITRON SAFT
  • 2CL. SUGARCANE (SUKKERSIRUP)
  • 2,5CL. BROMBÆR SIRUP
  • KNUST IS
  • FRIKE BROMBÆR 

Citronsaft og sukkersirup dryshakes og hældes gennem en si over et flot highball glas, som du har fyldt med is. Derefter topper du med danskvand og til sidst hælder du brombær sirup henover. Pynt din drink med friske brombær og eventuelt en kvist mynte. 

Så er der serveret! Og jeg er sikker på at din gæster vil elske drinken som en lille aperitif eller til desserten. 

Teksten på netop denne artikel er bragt i samarbejde med Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis guldring smykker eller utallige andre gode varer. Det betyder, at Perlen Odense får et link i teksten på netop denne artikel.

Image: Pixabay,Luciano Soldi
Relaterede indlæg