Top 50: Verdens Bedst Sælgende Klassiske Cocktails

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvor og hvilke tider, de forskellige drinks er populære. Vi har fundet en kilde, hvor bartendere verden over har givet deres bud på de 10 bedst sælgende cocktails. Flere steder hvor vi kigger, er der en sikker vinder: Old Fashioned.

Hvad er en cocktail? En cocktail er en drink, hvor man blander spiritus sammen med andre ingredienser såsom: frugtjuice, sirup, flødeskum, sodavand og andre elementer, som tilsætter smag og farver til en drink. Alkohollen kan være destilerret spiritus som: Gin, rom, tequila, vodka, whisky, brandy etc.

Nu har vi afsløret førstepladsen på listen, men inden du læser listen igennem, kan du også teste dig selv eller en af de bekendte i, hvem der kan flest af følgende drinks. Du kan også blot bruge listen til inspiration til din næste fest.

Imponer dine gæster

Der er mange gode metoder at skabe den perfekte fest på. En god måde at imponere sine gæster på er, hvis man laver en sublim cocktail. Nogle cocktails kræver mere end andre, hvor Mojito er anerkendt verden over som værende en rigtig træls en for blandet andet bartendere.

Derfor skal du nok ikke kaste dig ud i denne, hvis du skal lave en bestemt type cocktail til mange gæster.

Det er blevet utrolig populært at servere specialøl, vine, gin, whiskey eller rom til fester. Det bliver ofte indtaget uden at blive blandet sammen med noget, men hvis du vil vise dine egne færdigheder frem, hvis du vil imponere dine gæster, skal du lave en cocktail.

Vi har derfor samlet en liste med 50 af de mest klassiske cocktails, hvor du kan få noget inspiration til, hvad du kan servere til din næste fest.

De 50 bedst sælgende klassiske cocktails i 2019

 1. Old Fashioned
 2. Negroni
 3. Whiskey Sour
 4. Daiquiri
 5. Manhattan
 6. Dry Martini
 7. Espresso Martini
 8. Margarita
 9. Aperol Spritz
 10. Moscow Mule
 11. Sazerac
 12. Mojito
 13. Bloody Mary
 14. Penicillin
 15. Rum Old Fashioned
 16. Corpse Reviver
 17. Dark ‘n’ Stormy
 18. Gin Fizz
 19. Clover Club
 20. Boulevardier
 21. Mai Tai
 22. Gimlet
 23. Americano
 24. Pisco Sour
 25. Amaretto Sour
 26. Piña Colada
 27. Aviation
 28. Vieux Carré
 29. Franch 75
 30. Sidecar
 31. Cosmopolitan
 32. Paloma
 33. White Lady
 34. Jungle Bird
 35. Hanky Panky
 36. Vodka Martini
 37. Bramble
 38. Ramos Gin Fizz
 39. Bees Knees
 40. Painkiller
 41. Tom Collins
 42. Caipirinha
 43. Vesper
 44. Long Island Iced Tea
 45. Gin Gin Mule
 46. Bamboo
 47. Irish Coffee
 48. Champagne Cocktail
 49. Bellini
 50. White Russian

Kilde: https://drinksint.com/news/ful... 

Hvor mange af ovenstående drinks kendte du? Der er virkelig nogle klassiske navne på listen, og det ville være en overraskelse, hvis du ikke har hørt om nogle af disse drinks før. Der kommer dog nogle forslag, som vi ikke kendte.

Vi ville gerne supplere med en opskrift på dem alle, men det må vi hellere lade de professionelle om. Du kan dog hurtigt finde opskrifter, hvis du googler ovenstående navne. Nogle af dem skal du lige skrive cocktail efter, da der ellers kan komme nogle sjove resultater frem.

Tak fordi du læste med og held og lykke med din næste cocktail.

Tak til Bevco

Der skal lyde et stort tak til Bevco - The Beverage Company. Uden deres støtte havde denne artikel ikke været muligt. Hos Bevco kan du finde drikkevarer til grossist-priser, hvor du blandt andet kan finde noget markedets bedste gin.

Image: Canva
Relaterede indlæg