4 Tips Til At Få Den Perfekte Sommerfest

Sommeren nærmer sig, og med denne følger et utal af sommerfester. I denne artikel kommer vi med 4 tips, der kan hjælpe dig med at holde den perfekte sommerfest.

Skal du holde en sommerfest, og ønsker du, at festen bliver så formidabel som overhovedet muligt, så skal du følge de 4 tips, som vi præsenterer herunder.

1) Begynd planlægningen i god tid

Jo tidligere du begynder med planlægningen, desto større er chancen for, at din sommerfest bliver en kæmpe succes.

De bedste fester er typisk dem, hvor hele gæstelisten møder op. Chancen for, at dette sker, er ikke særligt stor, hvis man venter til sidste øjeblik med at sende sine invitationer ud. Meld derfor ud i god tid, hvornår sommerfesten skal afholdes.

Du bestemmer selv, hvordan du sender invitationerne ud. I dagens Danmark er der mange forskellige muligheder - heriblandt en række digitale.

2) Find et sjovt, passende tema

Temafester holder altid! De bliver altid mindeværdige. Hvis man siger: “Kan du ikke huske det? Det var dengang, hvor vi allesammen var pirater,” så ringer der lynhurtigt en klokke hos alle dem, som var med til den givne temafest.

Hvis du har brug for inspiration til at finde det helt rette tema, så har vi rent faktisk skrevet en artikel om temafester, hvor vi fremhæver tre temaer, som altid holder:

-> Klik her, hvis du vil læse vores artikel om temafester <-

3) Lækker mad er vigtigt

Hvis maden til en fest er dårlig, ender festen rigtig ofte også med at blive det. Lige omvendt ender det ofte, hvis maden til festen er god.

Derfor anbefaler vi, at du ikke nedprioriterer maden. Det er som regel et rigtig stort arbejde at lave mad til en stor flok festdeltagere, og derfor kan du med fordel bestille udefra. En anden mulighed er at lade festdeltagerne tage noget med hver især, så I afholder et sammenskudsgilde.

Undersøg meget gerne på forhånd, om der er nogle gæster, som har særlige madpræferencer. Det kan være, at der er nogle, som har allergi, så de ikke spiser hvad som helst, eller at der er en eller flere veganer på gæstelisten. I så fald er det god skik som vært at sørge for, at der også er noget, som de kan spise.

4) Sjove aktiviteter

Et par sjove udfordringer og aktiviteter plejer at skubbe festen i den helt retning. Derfor kan du med fordel planlægge et par tossede indslag i løbet af festen.

Hvis du mangler inspiration til selskabslege, så har vi faktisk skrevet en rigtig fin artikel om netop dette emne.

-> Klik her, hvis du vil læse vores 3 forslag til selskabslege, der kan sætte gang i enhver fest <-

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg